Ook klaar met kiloknallers? Help mee!

Ben jij ook zo klaar met kiloknallers? Help ons dan mee om supermarkt DEEN wakker te schudden. Dit kan bijvoorbeeld door DEEN aan te spreken op Facebook, of via hun klantenservice. Woon je bij een DEEN in de buurt? Dan kun je ook aan de filiaalmanager vertellen wat je vindt van dat gekiloknal. Houd het in alle gevallen wel netjes!

  • Via Facebook: Schrijf een bericht op de Facebook-pagina van DEEN, waarin je DEEN oproept om te stoppen met kiloknallen.
  • Via de klantenservice: Schrijf een bericht aan de klantenservice van DEEN waarin je DEEN oproept om te stoppen met kiloknallen.*
  • In de supermarkt: Vraag of je de filiaalmanager kan spreken, en vertel hem of haar in levende lijve dat je de kiloknallers liever ziet verdwijnen.

*DEEN schrijft op haar klantenservice-pagina dat zij geen kiloknallers verkopen. Maar laatst had DEEN bijvoorbeeld nog 300 gram gehakt voor 85 cent in haar folder staan. Zonder dierenwelzijnskeurmerk. Feestvoordeel, noemt DEEN dat. Wij noemen dat een kiloknaller.

 

Radiospot tegen de kiloknallers van supermarkt DEEN. Bron: youtu.be

Kiloknallers van DEEN

DEEN is een regionale supermarkt die groot is in kiloknallers. Zo stunten zij nog met industrievarken, vlees van uitgemolken melkkoeien en kip die nog niet eens één Beter Leven-ster van de Dierenbescherming verdient. DEEN eindigt dan ook regelmatig hoog in onze kiloknallerranglijst. Zo stonden ze in 2017 op plek drie, en in de eerste twaalf weken van 2018 op plek twee. Daarom spreken wij DEEN hier nu publiekelijk op aan. Meer weten? We hebben een uitgebreidere uitleg over de telling inclusief tabel met uitslagen en uitgebreidere uitleg over wat wij tellen als kiloknaller.

Kiloknallers van andere supermarkten

Ook andere supermarkten kiloknallen nog. Zo spraken we in januari Albert Heijn en supermarkt Emté aan op hun veelvuldige gekiloknal. Lees meer over de kiloknallercampagne.