Je kunt eenmalig €3 doneren aan Wakker Dier door een SMS-bericht met de tekst ‘PLOFKIP’, ‘VARKEN’, ‘KILOKNALLER’ of ‘WAKKERDIER’ naar 4333 te sturen. Voor deze sms worden de normale kosten voor het verzenden van een sms-bericht gerekend.

Vervolgens wordt jouw SMS door ons beantwoord met een bedank-SMS. Met deze bedank-SMS wordt eenmalig een donatie van €3 door je provider in rekening gebracht of van je beltegoed geïncasseerd. Indien je geen bedank-SMS ontvangt, is de donatie niet geslaagd. De minimale leeftijd om mee te doen is 18 jaar.

Wakker Dier legt het ontvangen mobiele nummer vast ter uitvoering van deze actie. Je gegevens zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld.

We zullen je mogelijk eenmalig bellen om je om te bedanken, meer uitleg te geven over deze actie en andere mogelijkheden te bespreken om een bijdrage te leveren aan het werk van Wakker Dier. Stel je er geen prijs op om door Wakker Dier op de hoogte te worden gehouden of gebeld te worden? Mail dan dit verzoek met je telefoonnummer naar: [email protected].

Wakker Dier zal de verkregen telefoonnummers uitsluitend gebruiken voor haar eigen doeleinden en niet verstrekken aan derden.

Meer weten? Hier vind je de uitgebreide SMS-actievoorwaarden.