Supermarkten lokken klanten met goedkoop vlees zonder keurmerk: kiloknallers. En daarvoor betalen de dieren een hoge prijs. Stop dit dierenleed, geef eenmalig €3.

Met jouw hulp kunnen we langer campagne voeren en een grotere vuist maken richting de supermarkten. Doe het nu. Want kiloknallers, dat kun je niet verkopen!

Hoe werkt een SMS-donatie?

Een SMS naar 4333 kost evenveel als een gewone SMS. Je krijgt een bedank-SMS terug. Pas dan wordt door je provider eenmalig een donatie van €3 in rekening gebracht of van je beltegoed geïncasseerd. Als je geen bedank-SMS ontvangt, is de donatie niet gelukt. De minimale leeftijd om mee te doen is 18 jaar. Ben je 18+? Doe dan zeker mee. Een donatie per SMS is een kleine moeite, maar heeft groot effect!

Hoe gaan we om met jouw gegevens?

Wakker Dier legt je mobiele nummer vast voor de uitvoering van deze actie. We behandelen je gegevens uiteraard vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wakker Dier geeft je telefoonnummer dus nooit aan anderen. We zullen je mogelijk eenmalig bellen om je om te bedanken, meer uitleg te geven over deze actie en andere mogelijkheden te bespreken om een bijdrage te leveren aan het werk van Wakker Dier. Stel je er geen prijs op om door Wakker Dier op de hoogte te worden gehouden of gebeld te worden? Mail dat dan (met je telefoonnummer) naar: donateur@wakkerdier.nl.

Meer weten? Hier vind je de uitgebreide SMS-actievoorwaarden.

Namens de dieren alvast bedankt voor je SMS. Samen krijgen we de kiloknallers de winkel uit!