Wakker Dier strijdt voor een dierwaardig leven voor alle dieren in de vee-industrie. Alert optreden en onophoudelijke inzet maken ons gehoord en gevreesd binnen de voedingsindustrie. Onze acties brengen een ommezwaai teweeg. Zo zijn het legbatterij-ei en de plofkip uit vrijwel alle Nederlandse supermarkten verdwenen.

Maar we rusten niet tot alle dieren in de Nederlandse veehouderij met respect worden behandeld. We zijn trots op onze professionele organisatie, waarmee we constant (media)aandacht generen voor deze vergeten dieren. Wakker Dier werkt onafhankelijk en subsidievrij, met een strijdbaar team en de hulp van 34.000 donateurs.

Door het vertrek van de huidige manager is Wakker Dier op zoek naar een manager team fondsenwerving (32-36 u). Als manager van het team fondsenwerving ben je zowel een goede organisator als een meewerkend voormens. Je beschikt over natuurlijk leiderschap, waarmee je het beste uit het team haalt. Een bevlogen fondsenwerver met een warm hart voor donateurs, een sterke betrokkenheid bij de dieren in de vee-industrie en bij voorkeur ruime ervaring met (particuliere) fondsenwerving.