vacature: ervaren campagne- en beleidsmedewerker

Ben jij een dierenvriend met veel initiatief, daadkracht en interesse in actualiteit en maatschappelijke ontwikkelingen? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Wij zoeken een ervaren campagne- en beleidsmedewerker.

In deze functie doe je onderzoek naar misstanden in de vee-industrie en breng je ze onder de aandacht van heel Nederland. Jouw onderzoeken en rapporten schudden iedereen wakker en zo laat je de stem van de dieren klinken. Je bent een voorwaartse kracht met veel initiatief, daadkracht en interesse in nieuws en maatschappelijke ontwikkelingen.

Werken in divers samengestelde teams maakt ons werk leuker en innovatiever. Ons team wil heel graag meer divers worden. Wij zoeken dus een kandidaat met een andere achtergrond en ervaring, die met een frisse en open blik kijkt naar onze organisatie en ons werkveld. We moedigen je dan ook aan om te solliciteren, ook als je nog niet helemaal op de hoogte bent van de vee-industrie of als jouw opleiding of ervaring niet naadloos aansluit bij onze wensen.

Wat ga je doen?
• Impact maken op het leven van honderden miljoenen dieren;
• Verschillende soorten onderzoek zoals literatuur-, undercover-, data-analyse- en beleidsonderzoek;
• Onderzoeksresultaten vertalen naar aansprekende persberichten;
• Bijdragen aan de campagnestrategie;
• Aansturen van freelancers;
• Actief op de hoogte blijven van ontwikkelingen in het werkveld en de maatschappij.

Is dit iets voor jou? Bekijk dan snel de hele vacature.