Wakker Dier strijdt voor een dierwaardig leven voor alle dieren in de vee-industrie. Alert optreden en onophoudelijke inzet maken ons gehoord en gevreesd binnen de voedingsindustrie. Zo zijn het legbatterij-ei en de plofkip uit vrijwel alle Nederlandse supermarkten verdwenen.

We rusten namelijk niet tot alle dieren in de Nederlandse veehouderij met respect worden behandeld. We zijn trots op onze professionele organisatie, waarmee we onafhankelijk en subsidievrij constant (media)aandacht generen voor deze vergeten dieren, met de hulp van onze 34.000 donateurs.

Recent zijn we iets baanbrekends gestart: een groots opgezette juridische campagne om de wettelijke grenzen te verleggen. Voor deze campagne zijn we op zoek naar een expert dierenwelzijn.

Als expert ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke onderbouwing van onze rechtszaken. Je gebruikt jouw eigen knowhow én die van andere wetenschappers om de dieren een stem te geven in de rechtszaal. Samen met onze jurist en campagnemanager zet jij onze juridische campagne neer. Je bent kundig, grondig en tot het bot gemotiveerd om de dieren te beschermen.

Geïnteresseerd? Bekijk snel de uitgebreide vacaturetekst.