Wakker Dier zet zich al jaren met succes in voor de dieren in de Nederlandse vee-industrie, waardoor miljoenen dieren een beter leven hebben gekregen. Maar wij willen meer. Meer mensen wakker schudden. Meer bedrijven ter verantwoording roepen. Meer misstanden aan de kaak stellen. Meer Nederlanders die kiezen voor minder en beter vlees. Het allerbelangrijkste: meer dieren een waardig bestaan geven.

Hiervoor zijn nieuwe ideeën nodig. Ideeën die je niet krijgt achter je bureau of bij het koffiezetapparaat. Die pas ontstaan als je afstand neemt van je dagelijkse werk. Als je een onderwerp van een andere kant bekijkt. Als je je laat verrassen. Als je samen zoekt naar oplossingen. Als je de ruimte krijgt om te experimenteren. Als je je door nieuwe informatie laat inspireren.

Daarom trekken wij er in april met het hele team op uit. Om ons te laten inspireren. Om nieuwe kennis op te doen. Om nog beter te leren samenwerken. Bovenal creëren we tijd en ruimte om samen tot nieuwe inzichten te komen waarmee we in de toekomst nog meer kunnen betekenen voor de dieren.We hebben ontzettend veel zin in deze bijzondere maand!

De telefoon staat in april op voicemail, maar voor dringende zaken kun je uiteraard bij ons terecht. Mail hiervoor naar: info@wakkerdier.nl. Vanaf 1 mei zijn wij weer volop te bereiken en staan wij je graag te woord!