Bereiding

  • Hoofdgerecht
  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • 2 porties
  • Veganistisch gerecht
  1. Snij de knoflook fijn, de broccoli in kleine roosjes (inclusief stronk), de courgette in kleine blokjes en de Chinese kool in dunne reepjes.
  2. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, spoel de noedels af met koud water en zet apart.
  3. Verhit de olijf- en sesamolie in de pan met de chilivlokken en sojasaus. Fruit de knoflook vervolgens 1 minuut aan.
  4. Voeg de vegetarische kipstukjes en broccoli toe. Bak dit circa 3 minuten op hoog vuur. Bak vervolgens de courgette nog 2 minuten mee.
  5. Bak als laatste de Chinese kool en gekookte noedels 2 minuten mee. Breng eventueel op smaak met extra sojasaus en/of snuf zout.
  6. Schep de noedels op een bord en garneer met de gefrituurde uitjes, sesamzaadjes en limoenpartjes.

Eet smakelijk!