Bereiding

  • Hoofdgerecht
  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • 4 porties
  • Vegetarisch gerecht
  1. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en vermaal deze met een keukenmachine of blender tot (fijne) korrels. Ze hebben nu de structuur van couscous.
  2. Snijd de bosui in ringen, hak de knoflook fijn en snijd de courgette, paprika, tomaat en aubergine in blokjes.
  3. Verhit een pan met olijfolie en bak de bosui, knoflook en groenten, samen met de kerrie-, paprikapoeder, en tijm in 6 á 8 minuten beetgaar.
  4. Spoel de kikkererwten af en voeg deze de laatste 5 minuten mee.
  5. Voeg de laatste minuut de bloemkoolcouscous en nog een beetje kerrie toe en meng goed door elkaar. Breng op smaak met peper.
  6. Verkruimel de feta en snijd de peterselie fijn.

Verdeel de couscous over de borden. Strooi de feta erover en garneer met peterselie.