Bereiding

  • Lunch
  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • 2 porties
  • Veganistisch gerecht
  1. Zet een koekenpan op middelhoog vuur en verwarm wat olijfolie. Bak de plantaardige kipstukjes totdat ze een lichtbruine kleur krijgt. Bak de kip niet te krokant.
  2. Doe de plantaardige kipstukjes in een kom of leg het op een bord en laat het afkoelen.
  3. Snij ondertussen de bosui in ringetjes.
  4. Leg de afkoelde plantaardige kipstukjes op een snijplank en trek de stukjes met twee vorken een beetje uit elkaar.
  5. Doe de plantaardige kipstukjes in een kom en voeg de overige ingrediënten (behalve de broodjes en de komkommer) toe aan de kom. Meng alles goed.
  6. Beleg de broodjes eerst met een paar gesneden plakjes komkommer en verdeel de veganistische kipkerriesalade over de broodjes.

Eet smakelijk!