Bereiding

  • Hoofdgerecht
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • 4 porties
  • Vegetarisch gerecht

Deze couscoussalade is ook heerlijk met quinoa of gerst en perfect om mee te nemen als lunch. Je kunt ook de standaard plantaardige Kipstukcjes gebruiken.

  1. Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking en laat het afkoelen.
  2. Meng 6 eetlepels olie met citroen- of limoensap en honing. Breng het op smaak met zout en peper.
  3. Verwarm 2 eetlepels olie in een koekenpan, bak de Kipstukcjes er kort in aan.
  4. Schep de paprikapoeder, komijnpoeder en kaneelpoeder erdoor en neem ze uit de pan.
  5. Meng in een grote kom de couscous, de verse kruiden, avocado, tomaat, feta, komkommer en de Kipstukcjes met de dressing. Breng het verder op maak met zout en wat peper.

Serveer de couscoussalade in kommen of diepe borden. Garneer met een partje limoen.