- Doe de paddenstoelen, sojasaus, koriander, gember, bosui en knoflook kort in een blender en mix tot een geheel. Het is niet erg als er nog wat grove stukken paddenstoel inzitten.
- Voeg de zonnebloempitten en paksoi toe en bak het mengsel kort aan in een pan.
- Leg de jiaozi vellen op tafel en schep er steeds een klein beetje van het paddenstoelenmengsel in.
- Maak met je vinger de zijkanten van de jiaozi vellen een beetje nat en vouw ze vervolgens naar boven dicht.
- Goed aandrukken zodat de vellen goed op elkaar plakken, en 10 minuten laten drogen.
- Leg de dumplings in een stoommandje en stoom ze voor ongeveer 5 – 10 minuten.
- Je kunt wat paksoi bakken en deze naast de dumplings serveren.

Dumplings
Heerlijke Japanse dumplings van The Green Happiness
Bereiding
- Voorgerecht
- Bereidingstijd: 25 minuten
- 2 porties
- Veganistisch gerecht