Bereiding

  • Borrelhapje
  • Bereidingstijd: 2 uur en 20 minuten
  • 3 porties

Het sappige van de mangochutney combineert goed met de licht knapperig gebakken polenta!

  1. Verwarm de bouillon, voeg de polenta toe en roer door
  2. Breng aan de kook en blijf gedurende 5 minuten goed roeren tot het een dikke massa is
  3. Meng de oregano en peper er doorheen
  4. Bekleed een ovenschaal met aluminiumfolie en schep de polenta in de schaal. Strijk plat tot het de gewenste dikte heeft (maximaal 1 cm.)
  5. Zet de schaal minimaal 2 uur in de koelkast
  6. Haal de schaal uit de koelkast en snij de plak in stukjes
  7. Doe de maizena op een schoteltje en doop de stukjes polenta erin. Klop deze weer een beetje af zodat er maar een dun laagje maizena op beide kanten van het hapje zit
  8. Verhit olijfolie in een pan en bak de polenta hapjes aan beide kanten knapperig en bruin.

Serveer de hapjes samen met de mangochutney.