- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Kook de aardappelen in schil 5 minuten.
- Hak ondertussen 1 teen knoflook fijn en snijd de aubergine, courgette en paprika in grove stukken. Giet ze vervolgens de aardappelen af en snijd ze doormidden.
- Verdeel de aardappelen, groenten, kikkererwten en knoflook over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met olijfolie, 1 el tijm, peper en zout over. Rooster alles in 30 minuten gaar in de oven.
- Snipper een ui en hak de peper en een teen knoflook fijn. Fruit samen met wat olie en 1 el tijm aan in een pan. Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe en verwarm de saus 10 minuten op laag vuur. Breng op smaak met wat peper en zout.
- Verdeel de geroosterde groenten over de borden en schep er een grote eetlepel van de tomatensaus bij.
Serveer de groenten en aardappelen met een groene salade.