- Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
- Schil de pompoen en snijd die in blokjes. Snijd de ui en knoflook fijn. Snijd de aubergine en champignons in blokjes.
- Verhit de kokosolie in een grote pan op middelhoog vuur en bak hierin de ui, knoflook en het korianderpoeder ongeveer 1 minuut. Voeg de currypasta toe en verwarm dit 2 minuten.
- Doe de kokosmelk, stukjes pompoen, kikkererwten, champignons en aubergine in de pan en breng het geheel aan de kook.
- Wanneer de curry kookt zet je het vuur laag en laat je het geheel 25 minuten afgedekt pruttelen.
- Snijd ondertussen de bimi in 3 stukken en voeg ze aan de pan toe na 25 minuten
- Laat de bimi 5 minuten meepruttelen en haal de pan van het vuur.
- Giet de rijst af en verdeel de rijst over de borden.
Serveer de curry bij de rijst en top met gesneden rode peper, peterselie, koriander, kokos of sesamzaadjes.