Bereiding

  • Borrelhapje
  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • 15 porties
  • Veganistisch gerecht
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snij de champignons in vieren. Snij de knoflook en rozemarijn fijn. Hak de nootjes grof.
  3. Vet 4 kleine ovenbestendige schaaltjes in met olie en leg de plakjes bladerdeeg erop om te laten ontdooien.
  4. Verhit wat olie in een koekenpan en bak de knoflook met tijm en rozemarijn ongeveer een minuut. Voeg vervolgens de gesneden champignons toe en breng op smaak met peper en zout. Als de champignons gaar zijn, bak je de gehakte noten nog een minuutje mee.
  5. Zorg ervoor dat de schaaltjes goed bekleed zijn met het bladerdeeg en vul de schaaltjes met het champignonmengsel.
  6. Zet de schaaltjes ongeveer 20 minuten in de oven. De champignonpakketjes zijn klaar als het bladerdeeg mooi bruin is geworden.

Eet smakelijk!