- Spoel de kidneybonen af.
- Kook de broccoliroosjes in 6-7 minuten gaar.
- Bereid de quinoa zoals aangegeven staat op de verpakking.
- Snijd de courgette in plakken en vervolgens door de helft.
- Meng de ingrediënten van de mosterddressing in een kommetje en laat even staan.
- Bak de courgette en gewassen kidneybonen enkele minuten met een halve eetlepel olie in een koekenpan. Voeg eventueel een snuf zout en zwarte peper toe.
- Snijd de komkommer in stukjes en rasp de wortel. Snijd de tomaat in middelgrote blokjes en snijd tot slot de paprika in blokjes.
- Giet de broccoli af. Doe nu alle groenten, inclusief veldsla en pepers, in een slakom. Giet de mosterddressing erbij, strooi de verse kruiden over het geheel (bewaar een klein beetje als topping) en hussel alles door elkaar.
- Voeg de quinoa toe aan de salade en mix alles nogmaals.
Eet smakelijk!