Bereiding

  • Hoofdgerecht
  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • 2 porties
  • Vegetarisch gerecht
  1. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflook en gember op laag vuur in vijf minuutjes zacht.
  2. Roer de tomatenpuree en yoghurt samen in een kom. Doe de garam masala, kaneel, kurkuma, komijn en chilipoeder erbij. Roer tot een romig mengsel. Zet apart.
  3. Snijd de wortel, paprika en tomaat in kleine blokjes en voeg de wortel en paprika toe aan het ui-knoflook-gember mengsel. Bak een aantal minuten mee.
  4. Roer geleidelijk aan het yoghurtmengsel erdoor, en meng dan de tomaten erbij.
  5. Roer op het laatst de linzen erdoorheen. Kook nog ongeveer 5 minuten
  6. Voeg het limoensap en de verse koriander toe en eventueel nog wat zout en peper.
  7. Serveer met warm naanbrood