Bereiding

  • Hoofdgerecht
  • Bereidingstijd: 34 minuten
  • 4 porties
  • Veganistisch gerecht
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Pak een grote hapjespan of wok en verhit wat olie. Fruit de ui en de knoflook even een paar minuutjes op hoog vuur en schep om.
  3. Zet het vuur laag en voeg het gehakt toe en roer goed door. Voeg de prei, paprika en courgette toe en bak deze op laag vuur 3 minuten mee.
  4. Bereid de macaroni zoals aangegeven staat op de verpakking.
  5. Snijd ondertussen de cherry tomaatjes in plakjes en leg deze even apart.
  6. Giet de macaroni af zodra deze gaar is. Voeg de macaroni vervolgens toe aan de pan met groenten en hussel alles door elkaar. Voeg de kruiden en de tomatensaus toe.
  7. Vul nu de oven schaal met alles uit de pan en beleg de macaroni met de plakjes tomaat. Breng op smaak met zwarte peper en schuif voor 15 minuten in de oven.

Ook heerlijk met veganistische kaas. Eet smakelijk!