Bereiding

  • Hoofdgerecht
  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • 2 porties
  • Veganistisch gerecht
  1. Snij de ui, knoflook en bosui fijn. Snij de kastanjechampignons in plakjes.
  2. Verhit wat olie in een diepe pan en fruit de ui, knoflook en champignons ongeveer 5 minuten. Voeg de tomatenpassata, het blokje groentebouillon en de haverroom toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen.
  3. Heb je vegetarische biefstukreepjes? Bak die dan in een paar minuten in wat olie goudbruin.
  4. Kook ondertussen de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Voeg de gekookte pasta en de verse spinazie toe aan de pastasaus. Garneer de pasta met de verse basilicum, gesneden bosui en verdeel de vega biefstukreepjes. Breng eventueel op smaak met peper en zout.

Eet smakelijk!