- Snij of scheur de oesterzwammen in reepjes en snij de ui in ringen. Verwarm wat olie in een koekenpan en bak de ui in 3 minuten glazig.
- Voeg de oesterzwamreepjes toe en bak alles nog een paar minuten op middelhoog vuur. Voeg de shoarmakruiden, sojasaus en wat zwarte peper toe en bak alles dan nog 5 minuten op laag vuur.
- Rooster de pitabroodjes in de broodrooster of bak ze af in de oven.
- Snij de komkommer in blokjes en hak de munt en dille fijn, maar houd die van elkaar gescheiden.
- Maak de knoflookmayonaise door de vegan mayonaise aan te lengen met 1 el water. Pers de knoflook en voeg die samen met de gesneden dille toe aan de mayonaise. Roer goed door.
- Vul de broodjes met gebakken ui, oesterzwamshoarma, veldsla, komkommerblokjes, gesneden munt en knoflookmayonaise.
Eet smakelijk!