Bereiding

  • Lunch
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • 4 porties
  • Veganistisch gerecht
  1. Pak een goed mes, want je gaat veel snijden. Schil de mango’s en snijd deze in blokjes. Snijd de komkommer in halve maantjes en snijd de rode peper en lente-ui fijn.
  2. Was de spitskool en snijd de spitskool fijn. Doe het zelfde met de koriander.
  3. Was de radijsjes en snijd deze in dunne plakjes.
  4. Pak een grote bak en mix de mango, komkommer, kiemen, radijs, spitskool, lente-ui en rode peper samen. Als je gerookte tofu hebt, snijd deze in kleine blokjes en voeg ook toe.
  5. Voeg alle ingrediënten voor de dressing samen en mix. Voeg naar eigen smaak meer knoflook of mayonaise toe.
  6. Giet de dressing over de saladebak en meng alles goed. Verdeel over een bord en strooi de geroosterde cashewnoten erover.

Eet smakelijk!