-
Verwarm je oven voor op 175 graden en vet je bakblik (22 centimeter) in, druk vervolgens het bladerdeeg van Tante Fanny in de vorm en zet deze even opzij.
-
Snijd de pompoen in kleine stukken en kook deze in 10 minuten zacht. Mix met een staafmixer of keukenmachine tot een zachte puree.
-
In een grote bak meng je de maizena met de ahornsiroop. Voeg vervolgens alle andere ingrediënten toe en roer goed door.
-
Schep de pompoen vulling in de taart en bak 50 minuten op 175 graden.
-
Zet de pompoen taart in de koelkast en laat deze ten minste 4 uur opstijven.
-
Versier met pecannoten.
Eet smakelijk!

Pompoentaart met pecannoten
Feestelijk het nieuwe jaar inluiden? Bak dan deze prachtige pompoentaart met pecannoten van Living the Green Life.
Bereiding
- Feestdagenrecepten
- Vegetarisch gerecht