- Snijd de wortels van de knolselderij en schil de knolselderij. Snijd de knolselderij daarna in blokjes van 2-3 cm.
- Snijd de ui en knoflook fijn. Snijd de prei in ringen van 1 cm.
- Doe een scheutje olijfolie in de pan en bak de ui en knoflook goudbruin.
- Voeg daarna de prei en blokjes knolselderij toe en bak deze 5 minuten mee.
- Voeg daarna het water en de bouillonblokjes toe. Breng de soep aan de kook en kook dit 20 minuten.
- Pureer de soep fijn met een staafmixer. Voeg daarna de plantaardige room, dragon en peper toe en roer dit er goed doorheen. Laat het nog even een paar minuten pruttelen.
- Serveer de soep met een extra scheutje plantaardige room en wat dragon. Enjoy!

Romige knolselderijsoep met dragon
Deze romige knolselderijsoep met dragon is lekker zacht van smaak en heerlijk als diner. Recept van Zonderzooi.
Bereiding
- Soep
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Veganistisch gerecht