- Snijd de knoflook fijn en halveer de cherrytomaten.
- Snijd de tofu in twee helften en knijp dit even met je handen uit boven de wasbak. Zo laat je het vocht eruit lopen en wordt de tofu lekkerder.
- Doe een scheutje olijfolie in de pan en fruit de knoflook. Voeg daarna de cherrytomaten toe en bak een paar minuten mee.
- Brokkel de tofu boven de pan en breng op smaak met sojasaus, kerrie, kurkuma en cayennepeper. Bak de scrambled tofu 5 minuten.
- Verdeel de spinazie over de boterhammen en beleg met scrambled tofu.
Tip: Ook lekker om wraps te gebruiken in plaats van brood.
Eet smakelijk!

Scrambled tofu met kerrie en tomaat
Een heerlijk ontbijt voor in het weekend of voor op de paastafel: scrambled tofu met kerrie. Recept van ZonderZooi.
Bereiding
- Lunch
- Bereidingstijd: 20 minuten
- 2 porties
- Veganistisch gerecht