Bereiding

  • Hoofdgerecht
  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • 2 porties
  • Veganistisch gerecht
  1. Snijd de gele paprika, de ene helft van de komkommer en de avocado in dunne plakjes. Rasp de wortel indien je verse wortel gebruikt. Houd de groente apart van elkaar.
  2. Verwarm ondertussen wat olie in een wokpan op middelhoog vuur en laat warm worden. Voeg de kipstuckjes en de shoarmakruiden toe en bak dit tot ze goudbruin zijn.
  3. Voeg na ongeveer 5 minuten de gele paprika toe en bak dit mee tot het wat zacht is geworden. Let goed op dat je regelmatig omschept, zodat het niet aanbakt. Zet dan het vuur laag.
  4. Snijd voor de komkommer-muntsaus de andere helft van de komkommer in blokjes en snijd de bosui, munt en koriander fijn. Doe dit in een kommetje en meng alles goed door. Voeg de yoghurt en limoenrasp toe.
  5. Pak een koekenpan en laat deze zonder olie even opwarmen. Verwarm de wraps 2 minuten aan beide kanten of leg de wraps 5 minuten in een voorverwarmde oven (180 graden).
  6. Beleg de wrap met een laagje rucola en vul de wrap met een beetje van het shoarmamengsel, de komkommer-muntyoghurt, plakjes avocado, extra plakjes komkommer en wortelrasp.

Rol de wrap op en eet smakelijk!