Bereiding

  • Hoofdgerecht
  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • 2 porties
  • Vegetarisch gerecht
  1. Pel de knoflookteentjes en hak ze fijn.
  2. Halveer de rode pepers en haal de zaadjes eruit. Snijd ook deze in kleine stukjes.
  3. Hak de krulpeterselie zo klein mogelijk. Rasp de kaas of gebruik de kaasschaaf voor grote stukken.
  4. Kook de spaghetti volgens de verpakking en doe een heel klein beetje zout in het water. Giet af en zet apart.
  5. Verwarm wat olie in een pan en bak de knoflook en rode pepers een paar minuten. Voeg de spaghetti toe en hussel alles door elkaar. Daarna voeg je de krulpeterselie toe. Mix alles goed.
  6. Pak de borden en verwarm ze even in de oven of magnetron. Haal ze eruit en leg de rucola erop. Schep de spaghetti erop. Strooi de geraspte kaas erover.

Eet smakelijk en serveer met wat druppels olijfolie extra vierge.