- Bereid de rijst zoals aangegeven staat op de verpakking.
- Ondertussen maak je de tikka massala. Bak de ui in wat olie in een grote hapjespan. Voeg de knoflook, gember, halve pot tikka masala pasta en 50 ml water toe. Laat koken tot het water is verdampt.
- Voeg de vegetarische kipstukjes toe en bak een paar minuten.
- Voeg vervolgens de tomatenblokjes en 150 ml water toe. Laat 10 minuutjes zachtjes koken.
- Voeg de kookroom, suiker en uitgelekte kikkererwten toe en laat nog 4 minuten koken.
- Verwarm ondertussen de wraps aan beide kanten in een droge koekenpan.
- Verdeel per wrap ongeveer 2 eetlepels rijst over de lengte in het midden. Verdeel dan ongeveer 2 – 3 eetlepels van het tikka masala mengsel over de rijst. Vouw de wraps dicht en snijd doormidden.
Eet smakelijk! Serveer bijvoorbeeld met een groene salade. Heb je rijst en tikka masala over? Vries dit dan in!