Bereiding

  • Hoofdgerecht
  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • 2 porties
  • Veganistisch gerecht
  1. Snijd de knoflook en rode peper heel fijn. Verwarm wat olie in de koekenpan en fruit de knoflookstukjes tot ze goudbruin zijn.
  2. Voeg de olijven, kappertjes en gesneden rode peper toe en bak dit even een paar minuten mee. Voeg vervolgens de tomatensaus toe en spoel de fles of het blik waar de tomatensaus in zat om met een scheut water en voeg dit water ook toe aan de saus. Laat de saus ongeveer 30 minuten op laag vuur sudderen zodat de smaken goed intrekken.
  3. Bereid ondertussen de spaghetti zoals aangegeven staat op de verpakking. 
  4. Giet de pasta na het afgieten terug in de pan en gooi hier de helft van de tomatensaus bij. Roer het om.
  5. Verdeel de spaghetti over de borden en top met extra tomatensaus, oregano en verse peterselie.

Eet smakelijk!