- Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Laat de kikkererwten uitlekken, spoel ze goed af en dep ze droog. Meng (in een kom) de kikkererwten, olijfolie, kurkuma en paprikapoeder.
- Verspreid de kikkererwten over de bakplaat en rooster ze 20 minuten in de oven.
- Hak de knoflook en rode peper fijn en snijd de bosui in ringen. Snijd de paprika en courgette in blokjes.
- Verhit een bakpan met olie en bak de bosui, knoflook, peper, paprika, courgette, komijnzaad en paprikapoeder ongeveer 5 minuten, totdat de groenten gaar maar nog knapperig zijn.
- Voeg nu de tomatenblokjes en de geroosterde kikkererwten toe. Schep alles goed om en verwarm nog twee minuten. Breng op smaak met peper.
- Verarm de wraps door ze 2 minuten in een droge, warme koekenpan te leggen.
Vul de wraps met de vulling en garneer met verse peterselie. Eet smakelijk!