Bereiding

  • Hoofdgerecht
  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • 4 porties
  • Veganistisch gerecht
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Laat de kikkererwten uitlekken, spoel ze goed af en dep ze droog. Meng (in een kom) de kikkererwten, olijfolie, kurkuma en paprikapoeder.
  3. Verspreid de kikkererwten over de bakplaat en rooster ze 20 minuten in de oven.
  4. Hak de knoflook en rode peper fijn en snijd de bosui in ringen. Snijd de paprika en courgette in blokjes.
  5. Verhit een bakpan met olie en bak de bosui, knoflook, peper, paprika, courgette, komijnzaad en paprikapoeder ongeveer 5 minuten, totdat de groenten gaar maar nog knapperig zijn.
  6. Voeg nu de tomatenblokjes en de geroosterde kikkererwten toe. Schep alles goed om en verwarm nog twee minuten. Breng op smaak met peper.
  7. Verarm de wraps door ze 2 minuten in een droge, warme koekenpan te leggen.

Vul de wraps met de vulling en garneer met verse peterselie. Eet smakelijk!