Bereiding

  1. Snijd de tomaten zo fijn mogelijk. Snipper daarna de ui en knoflook fijn.
  2. Doe de tomaten, ui en knoflook in een kom. Voeg fijngehakte peterselie toe en (optioneel) een fijngesneden halve rode peper.
  3. Pers de limoen uit boven de kom en breng alles op smaak met peper en zout. Roer door elkaar en laat dit even staan.
  4. Giet de kidneybonen af en spoel af met water.
  5. Doe een scheutje olijfolie in een pan en voeg de kidneybonen toe. Breng op smaak met de taco kruiden en zout en bak deze 3 minuten.
  6. Snijd de avocado open, verwijder de pit en snijd de avocado in dunne plakken. Lepel ze er daarna uit met een lepel.
  7. Beleg de wraps met een handje sla, de salsa, de gebakken kidneybonen en daaroverheen de plakjes avocado. Vouw de wraps dicht en geniet er van!

Meer weten over Eet Geen Dierendag? Lees hier verder.