- Verwarm de oven op 180 graden.
- Snijd de uien en knoflook in kleine stukjes.
- Verhit olie in een flinke koekenpan en bak eerst de ui met de paprika-, chili- en komijnpoeder 3 minuten. Doe vervolgens de tomatenpassata, mais en alle bonen erbij. Laat nog 5 minuten goed verwarmen.
- Verdeel wat chili sin carne over de wraps. Rol ze op en leg ze in een ovenschaal. Verdeel eventueel wat (vegan) kaas over de bovenkant.
- Bak de wraps nog max. 10 minuten zodat de bovenkant goudbruin kleurt.
- Maak ondertussen de guacamole door alle ingrediënten samen te voegen. Als je vega gehakt gebruikt, kun je die ca. 3 minuten in een pan bakken.
- Haal de wraps uit de oven. Verdeel de guacamole (en evt. gehakt) over de wraps en serveer direct!

Wraps uit de oven
Kan je niet kiezen tussen wraps uit de oven of chili sin carne? Met dit heerlijke recept van Lisa goes Vegan heb je ze samen in een.
Bereiding
- Hoofdgerecht
- Bereidingstijd: 45 minuten
- 4 porties
- Veganistisch gerecht