• stem van de vergeten dieren in de Nederlandse vee-industrie

SMS PLOFKIP naar 4333

Bah, McDonald’s gaat nog steeds door met het verkopen van plofkip. Dat kan nu écht niet meer! Help je mee de druk op McDonald’s op te voeren? SMS dan nu ‘PLOFKIP’ naar 4333. Zo doneer je eenmalig €3. Meedoen kan vanaf 18 jaar.

Kom nu in actie!

Hoe meer mensen meedoen, hoe eerder McDonald’s zal stoppen met het verkopen van dierenleed. SMS dus nu, en roep je vrienden op om ook mee te doen! Samen zorgen we zo voor een beter leven voor miljoenen kippen. Lees meer over de campagne tegen McDonald's. 

Hoe werkt doneren via SMS?

De minimale leeftijd om mee te doen is 18 jaar. 

Je kunt Wakker Dier eenmalig €3 doneren door een SMS-bericht met de tekst ‘PLOFKIP’ naar 4333 te sturen. Voor deze SMS worden de normale kosten voor het verzenden van een SMS-bericht gerekend. 

Vervolgens wordt jouw SMS door ons beantwoord met een bedank-SMS. Met deze bedank-SMS wordt eenmalig een donatie van €3 door je provider in rekening gebracht of van je beltegoed geïncasseerd. Indien je geen bedank-SMS ontvangt, is de donatie niet geslaagd.

Wakker Dier legt het ontvangen mobiele nummer vast ter uitvoering van deze actie. Je gegevens zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld.

We zullen je mogelijk eenmalig bellen om je om te bedanken, meer uitleg te geven over deze actie en andere mogelijkheden te bespreken om een bijdrage te leveren aan het werk van Wakker Dier.

Stel je er geen prijs op om door Wakker Dier op de hoogte te worden gehouden of gebeld te worden? Mail dan dit verzoek met je telefoonnummer naar: donateur@wakkerdier.nl

Wakker Dier zal de verkregen telefoonnummers uitsluitend gebruiken voor haar eigen doeleinden en niet verstrekken aan derden.

Meer weten? Hier vind je de uitgebreide SMS-actievoorwaarden.

heb je een vraag?

Heb je  een vraag over doneren via SMS? Stuur een email naar donateur@wakkerdier.nl of bel ons op 020 - 460 4210 (bereikbaar van ma t/m vr van 9.00 tot 17.30).