• stem van de vergeten dieren in de Nederlandse vee-industrie

Nationale Postcode Loterij

Op het Goed Geld Gala 2016 werd bekend gemaakt dat Wakker Dier vijf keer een jaarlijkse bijdrage van 500.000 euro van de Nationale Postcode Loterij zal ontvangen. Hiermee kunnen wij meer campagnes voeren, meer mensen wakker schudden en daarmee meer dieren een beter leven geven.

Wakker Dier bedankt de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers voor hun hulp aan de vergeten dieren in de vee-industrie!

Over de Nationale Postcode Loterij

De Postcode Loterij is de grootste goededoelenloterij van Nederland. Van de inleg van de verkochte loten wordt 50% verdeeld over 95 goede doelen werkzaam op het gebied van Mens en Natuur. Inmiddels meer dan 4,7 miljard euro! Meer informatie over de loterij en de goede doelen die zij ondersteunt is te vinden op de website van de Postcode Loterij.

Bijdrage Nationale Postcode Loterij zeer welkom

Wakker Dier werkt onafhankelijk en subsidievrij. Daarom accepteren wij geen subsidie van de overheid of sponsorbijdragen van het bedrijfsleven. Wij willen niet financieel afhankelijk zijn van partijen die wij aanspreken op het beter regelen van dierenwelzijn.

De bijdrage van de Nationale Postcode Loterij is wel zeer welkom, omdat aan de inzet van deze gelden geen voorwaarden zijn verbonden. Bovendien kiezen veel mensen voor de Postcode Loterij, omdat ze weten dat 50% van hun geld terechtkomt bij goede doelen. Wakker Dier ontving al eerder (in 2014) een bijdrage van 500.000 euro.

Spreekt de combinatie van spelen en helpen je aan, kijk dan op de website van de Postcode Loterij voor meer informatie.

wat doet Wakker Dier?

In de Nederlandse vee-industrie produceren we jaarlijks zo'n 500 miljoen dieren, vaak onder afschuwelijk omstandigheden. Wakker Dier geeft deze ‘vergeten’ dieren een stem. Wij schudden iedereen wakker, want iedereen kan kiezen voor een beter dierenwelzijn.

Laatste update: januari 2016.

wat kun jij doen?