Wakker Dier gaat door vanuit huis

beeld kalfjes in de wei

Het coronavirus heeft de samenleving danig op zijn kop gezet. Dat merken wij als medewerkers van Wakker Dier uiteraard ook. Net als de meeste mensen, bedrijven en organisaties werken wij thuis. Natuurlijk zetten we ons werk voor de dieren ook vanuit huis voort.

De samenleving is op dit moment gericht op het bestrijden van het corona-virus. Er is veel aandacht nodig voor mensen, vooral voor ouderen en kwetsbaren met een minder goede gezondheid. Er komt ook sociaal isolement bij kijken, mensen die thuiswerken en tegelijkertijd hun kinderen les moeten geven en mensen die hun inkomen weg zien vallen. Gelukkig komen hulp, aandacht en betrokkenheid overal samen. En dat geeft hoop voor de toekomst.

Wat de coronacrisis voor de dieren in de vee-industrie betekent, weet nog niemand. Ook in deze tijd blijven wij de belangen van de dieren bewaken. Want wat de toekomst ook brengt, ons werk gaat door. De dieren mogen niet in het gedrang komen. Ook zij hebben recht op een volwaardige plek in onze samenleving. Daar blijven wij ons voor inzetten.

Dat doen wij de komende tijd dus vanuit huis. Om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Voor de gezondheid van iedereen. Wij wensen iedereen veel sterkte in deze onzekere tijden.

Team Wakker Dier