Donatie wijzigen

beeld koe in de wei

We zijn ontzettend blij dat jij meestrijdt voor een dierwaardig leven voor de dieren in de vee-industrie. Samen maken we het leed zichtbaar dat achter staldeuren verborgen blijft.

We laten zien hoe zwaar het leven van een melkkoe écht is. Een te kort leven, door uitputting en uitmelking. Door onze campagnes kan niemand meer om haar leed heen.

We eisen van de overheid een ambitieus hitteplan. Ruim honderd miljoen dieren raken jaarlijks oververhit. Ze lijden in de brandende zon in de wei, in potdichte stallen en in bloedhete vrachtwagens.

We blijven campagnevoeren tegen supermarkten die onverantwoord stunten met goedkoop vlees. Er moet een einde komen aan de verkoop van te goedkoop vlees. Dit jaagt de consumptie op en meer vlees en dierenleed gaan hand in hand.

Jij bent onderdeel van een groeiende groep mensen die zich inzet voor deze dieren. Met jouw hulp werken we aan onze gezamenlijke droom. Een dierwaardig leven voor alle dieren in de vee-industrie!

Jouw donatie opzeggen of aanpassen?

Telefonisch kunnen we je het snelst helpen, bel ons gerust op 020 – 460 42 10. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.30.

Je kunt je opzegging of aanpassing ook doorgeven door het onderstaande formulier in te vullen.

donatie wijzigen

Heb je andere vragen over je structurele donatie? Kijk dan eens op onze pagina over incassomachtigingen.