Sinds 2016 ontvangt Wakker Dier jaarlijks 0,5 miljoen euro van de Nationale Postcode Loterij. Hiermee kunnen wij meer campagnes voeren, meer mensen wakker schudden en daarmee meer dieren een beter leven geven.

In de aanloop naar het Goed Geld Gala 2018 verraste de Postcode Loterij ons met een extra donatie van 1,4 miljoen euro. Dat geld hebben wij gebruikt om van Eet Geen Dierendag een groot succes te maken.

Wakker Dier bedankt de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers voor hun hulp aan de vergeten dieren in de vee-industrie!

Over de Nationale Postcode Loterij

De Postcode Loterij is de grootste goededoelenloterij van Nederland. Van de inleg van de verkochte loten wordt ten minste veertig procent verdeeld over meer dan honderd goede doelen werkzaam op het gebied van Mens en Natuur. Meer informatie over de Loterij en de goede doelen die zij ondersteunt is te vinden op de website van de Postcode Loterij.

Bijdrage Nationale Postcode Loterij zeer welkom

Wakker Dier werkt onafhankelijk en subsidievrij. Daarom accepteren wij geen subsidie van de overheid of sponsorbijdragen van het bedrijfsleven. Wij willen niet financieel afhankelijk zijn van partijen die wij aanspreken op het beter regelen van dierenwelzijn.

De jaarlijkse bijdrage van de Nationale Postcode Loterij is wel zeer welkom, omdat aan de inzet van deze gelden geen voorwaarden zijn verbonden. Bovendien kiezen veel mensen voor de Postcode Loterij, omdat ze weten dat een groot deel van hun geld terechtkomt bij goede doelen.

Spreekt de combinatie van spelen en helpen je aan, kijk dan op de website van de Postcode Loterij voor meer informatie.