post

Wakker Dier gaat zo zorgvuldig mogelijk met jouw persoonsgegevens om. Hieronder lees je meer over de post die wij versturen en hoe je wijzigingen kunt doorgeven.

Post van Wakker Dier

Een aantal keer per jaar sturen wij onze donateurs per post informatie over onze doelen en acties. Daarnaast sturen wij incidenteel post om nieuwe donateurs te werven. Voor het werven van nieuwe donateurs per post huurt Wakker Dier een adresbestand aan voor eenmalig gebruik van Consumenten Index Nederland. De post die wij versturen voor de werving van donateurs is gemaakt van 100% gerecycled papier.

Afmelden voor post van Wakker Dier

Ben je donateur van Wakker Dier en wil je geen post (meer) ontvangen van ons, dan kun je dat eenvoudig kenbaar maken via onze donateurspagina op de website. Ben je geen donateur, dan kun je je hier afmelden.

Afmelden voor reclamepost
Wil je helemaal geen reclamepost meer ontvangen, meld je dan af bij Postfilter. Wij raadplegen altijd het Postfilter voordat wij post verzenden aan personen die geen klantrelatie met ons hebben.

Inzageverzoek
Heb je recentelijk post ontvangen van Wakker Dier, ben je geen donateur en wil je een inzageverzoek doen? Klik dan hier.

Onjuist adres
Wil je onze post blijven ontvangen maar zijn de gegevens onjuist? Geef dan hier zowel de onjuiste als de correcte adresgegevens door, zodat we de wijziging kunnen doorvoeren.

Privacy

Bij Wakker Dier hechten we veel waarde aan je privacy. Wij verwerken persoonsgegevens en andere data zorgvuldig en in overeenstemming met geldende wet- en regelgeving ter bescherming van je privacy. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Voor vragen en opmerkingen je contact met ons opnemen.