• stem van de vergeten dieren in de Nederlandse vee-industrie
  • eetgeendierendag website logo

Doe mee aan EetGeenDierenDag!

Wakker Dier heeft 4 oktober - Werelddierendag - omgedoopt tot EetGeenDierenDag. Daarmee sporen we iedereen aan om niet alleen onze huisdieren extra te vertroetelen, maar ook de dieren in de veehouderij te sparen door ze niet te eten.

Doe mee met een etentje bij jou thuis

Heb jij zin om op of rond 4 oktober een vegetarisch etentje voor je familie of vrienden te geven? En vind je het leuk om tijdens dat etentje culinair te collecteren voor de dieren? Meld je dan hier aan en bestel de speciale EetGeenDierenDag-kit met onder andere een recept voor een vegetarisch menu, placemats en menukaartjes.

Doe mee met je bedrijfskantine

Zoals elke jaar roept Wakker Dier ook bedrijven op om mee te doen, door op 4 oktober geen dieren te serveren in hun kantines. Cateraars, bedrijfskantines en koks spelen namelijk een belangrijke rol in het verduurzamen van de voedselproductie en -consumptie.

Door mee te doen aan EetGeenDierenDag inspireren zij mensen om vaker een dagje vegetarisch te eten. En met minder vlees eten spaar je niet alleen dieren, maar ook het milieu! Doet jouw bedrijf mee? Geef het hieronder aan ons door!

Mijn gegevens

* = verplichte velden.
Je ontvangt geen e-mails van derden, want we respecteren je privacy.

Laatste update: augustus 2016