Meedoen?

Op Eet Geen Dierendag willen we heel Nederland verleiden om die dag geen dieren, maar lekker iets anders te eten. Veel bedrijven doen mee en zetten op 4 oktober vegetarisch eten in het zonnetje. Zo beleef je Eet Geen Dierendag dit jaar in de restaurants van Albron, Appèl, Beijk, Cater Concept, Eurest, Hutten, ISS, Leo op ’t werk, TGTHR, Van Leeuwen, Van Lier, Vital4Skool en Vitam. En ook bij Ikea is het op 4 oktober Eet Geen Dierendag!

Meedoen kan op verschillende manieren: verras je klanten, gasten of bezoekers met een speciaal aanbod. Nodig ze uit voor een diervriendelijk menu van de dag. Geef ze een kortingscode voor een vegetarische bezorgmaaltijd. Alles kan!

#eetgeendierendag

Laat met #eetgeendierendag zien hoe jullie Eet Geen Dierendag op de kaart zetten. Of haak in met een leuke social post. Samen maken we van Eet Geen Dierendag een nog groter succes. Voor de dieren en voor jou!

Een van de doelen van IKEA is om mensen te inspireren tot een gezonder en duurzamer leven thuis. Daarom introduceren we steeds meer plantaardige varianten, zoals bijvoorbeeld de plantaardige Zweedse balletjes, verkrijgbaar in ons Zweedse restaurant en de Zweedse bistro. En zelfs ook te koop in onze Zweedse delicatessen shop om thuis lekkere en duurzame gerechten mee te bereiden. Eet Geen Dierendag is een perfecte mogelijkheid om deze producten extra onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.

ikea logo 110x100px
Marcel van Geijn, Food manager IKEA Nederland

Waarom Eet Geen Dierendag?

Dierendag is dé feestdag voor de dieren. Maar hoe zit het met de dieren op je bord? In Nederland eten we op één dag 600 duizend dieren. Voor hen is het leven een stuk minder feestelijk. Ze leven in een wereld van beton en staal met nauwelijks ruimte of frisse buitenlucht. Gelukkig kunnen we hier samen iets aan doen door vaker een dag lekker iets anders te eten!

Daarom organiseert Wakker Dier elk jaar op 4 oktober Eet Geen Dierendag. De perfecte dag om met heel Nederland lekker iets anders te eten. Zo wordt dierendag echt de diervriendelijkste dag van het jaar. Voor alle dieren.

Logo-Postcode-Loterij

Postcode Loterij bedankt!

Eet Geen Dierendag is mogelijk dankzij de Nationale Postcode Loterij.