Waarom Eet Geen Dierendag?

Dierendag is dé feestdag voor de dieren. Maar hoe zit het met de dieren op je bord? Voor hen is het leven een stuk minder feestelijk. Ze leven in een wereld van beton en staal met nauwelijks ruimte of daglicht.

Gelukkig kunnen we dit samen veranderen door vaker een dagje lekker iets anders te eten! Daarom doopt Wakker Dier dierendag om tot Eet Geen Dierendag. De perfecte dag om met heel Nederland lekker iets anders te eten. Zo kun je laten zien dat je dieren belangrijk vindt. En wordt 4 oktober echt de diervriendelijkste dag van het jaar.

Meedoen?

Bedrijven die meedoen met Eet Geen Dierendag, serveren op 4 oktober in hun bedrijfsrestaurant (voornamelijk) vegetarische gerechten. Dit betekent niet alleen veel voor de dieren, maar past ook goed in het MVO beleid van veel organisaties én draagt bij aan een goede gezondheid. Veel cateraars doen mee en verzorgen desgevraagd een speciaal menu.

Interesse? Laat dan hieronder de gevraagde gegevens achter. We nemen graag contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

NB: Je ontvangt geen post of e-mails van derden, want we respecteren je privacy.

 

Logo-Postcode-Loterij

Postcode Loterij bedankt!

Eet Geen Dierendag wordt financieel mogelijk gemaakt door een extra donatie van de Nationale Postcode Loterij. Meer weten? Kijk hier!