Wakker Dier in uw testament

we laten de dieren nooit in de steek

Onze droom is kraakhelder: een dierwaardig leven voor alle dieren. Waar varkens een krulstaart hebben en kunnen wroeten en spelen in de modder. Waar kippen kunnen scharrelen en een stofbad kunnen nemen. En een kalf mag opgroeien met moederliefde. Deelt u deze droom? Overweeg dan om de dieren te laten delen in uw nalatenschap. Een wakker besluit waarmee uw stem voor de dieren blijft klinken. Vraag onze inspirerende brochure aan.

“Dieren hebben gevoel, maar geen stem.”

Het idee dat levende wezens verwerkt worden als fabrieksproduct, verafschuw ik. Ooit zullen we terugkijken en denken: hoe hebben wij zo met dieren kunnen omgaan? Ik heb Wakker Dier opgenomen in mijn testament. Want ik wil de gedachte dat je dieren met respect dient te behandelen, helpen verspreiden.

Sietske – donateur sinds 2004

Nalaten, waarom?

Nalatenschappen zijn onmisbaar in onze strijd. Want de industrie is groot en machtig. En winst gaat boven het welzijn van de dieren. Met uw nalatenschap kunnen wij Nederland wakker blijven schudden. En komen we stap voor stap dichter bij onze droom. Wilt u meer weten over hoe nalaten werkt? Lees dan verder

persoonlijk contact

Uw nalatenschap kan het verschil maken voor miljoenen dieren. Wilt u hier verder over praten? Ik maak graag tijd voor u vrij. Neem contact op via 020 – 460 42 10 of stuur mij een e-mail. U kunt ook eerst de brochure bestellen.