hoe help jij de dieren?

Je kunt de dieren helpen door een donatie te doen voor onze campagnes. Er zijn verschillende mogelijkheden. Een vaste maandelijkse donatie stellen we enorm op prijs, maar een eenmalige gift is natuurlijk ook van harte welkom. Gebruik dit online formulier om een donatie te doen.

Je kunt ook zelf een gift overmaken

Deze zijn welkom op ons rekeningnummer NL56TRIO0254668844 ten name van Stichting Wakker Dier. Voor betalingen vanuit het buitenland heb je ook onze BIC nodig: TRIONL2U.

Vermeld bij de opmerkingen je postcode en huisnummer en de aanleiding voor je gift. Mocht je liever geen papieren post willen ontvangen, vermeld dit dan ook. Een doorlopende machtiging afgeven kan ook met een buitenlands adres en/of rekeningnummer, via dit formulier.

Interesse in periodiek doneren met belastingvoordeel, een bijzondere gift voor de dieren doen of doneren via je testament? Lees meer op de speciale pagina’s hieronder.

Wakker Dier is een Erkend Goed Doel

Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Toezichthouder CBF controleert dit. Zo weet u zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen.

bijzonder doneren

 • Lees meer

  doneren met belastingvoordeel

  Maak je gift voor de dieren volledig fiscaal aftrekbaar met een overeenkomst.

  Lees meer
 • Lees meer

  Wakker Dier in uw testament

  Deelt u deze droom? Overweeg dan om de dieren te laten delen in uw nalatenschap.

  Lees meer
 • Lees meer

  groot geven

  Wil je graag substantieel bijdragen aan de verandering? Help de dieren met een grote gift.

  Lees meer