groot geven

u kunt het verschil maken voor de dieren

Onze droom is helder: een dierwaardig leven voor alle dieren. Om de machtige vee-industrie te stoppen, zijn grootse acties nodig. Daar hebben we uw hulp hard bij nodig. Wilt u graag substantieel bijdragen aan de verandering? Help de dieren met een grote gift. Dat kan op twee manieren.

Een algemene grote gift

Verandering bewerkstelligen kost veel geld. Daar hebben we hulp bij nodig van mensen zoals u, die net zo bevlogen zijn om het dierenleed te stoppen. Met uw grote gift zorgt u dat het leed van de dieren hoorbaar en zichtbaar wordt voor iedereen. Omdat Wakker Dier een ANBI-status heeft, is uw gift aftrekbaar van uw belasting. Zo blijft er meer over voor de dieren.

Een specifieke grote gift

Misschien wilt u zelf kiezen welk specifiek project u wilt steunen. Een belangrijk onderzoek, een inspirerend voorlichtingsproject, of een campagne die Nederland wakker schudt. Met een projectgift levert u heel concreet een bijdrage aan de strijd voor de dieren. Neem hiervoor contact op met Judith Zaal – Relatiebeheerder bijzondere giften.

Persoonlijk contact

Uw grote gift brengt ons een stap dichterbij onze droom. Wilt u hier verder over praten? Ik maak graag tijd voor u vrij. Neem contact op via 020 – 460 42 10 of stuur mij een e-mail.